SabritecSabritec
sabritec

SABRITEC

Innovativa samtrafiklösningar

 
Sabritec är ett väl integrerat teknik- och tillverkningsföretag, vars specialitet är att tillhandahålla speciella samtrafiklösningar för militär, rymd, telekom, medicinska, test och mätning och kommersiella applikationer. Likaså erbjuder Sabritec lösningar för extrema miljövattentätningsanslutningar för havs- och militära, landbaserade utrustningstillämpningar.
 
Sabritec tillverkar ett komplett och brett spektrum av kontakter som inkluderar filter, Quadrax, Twinax, Fiber Optic, Coax och Triax-kontakter och kabelmonteringar. Anslutningarna från Sabritec ger skydd för känsliga, elektroniska avionik-system, men kan också verka i tuffa miljöer som finns i militära operationer.
 
Sabritec tillhandahåller anpassade kundspecifikationer som kräver en hög grad av integration, specialförpackning och kritisk elektrisk prestanda.
 

Varför Sabritec?

 
  • Specialister på samtrafiklösningar för tuffa miljöer
  • Kundanpassade lösningar med hög elektrisk prestanda
  • Lång erfarenhet av elektrisk och mekanisk tillverkning
 

Framstående elektronik för svåra miljöer

 
Sabritec är kända för att kunna lösa komplexa problem inom snäva tidsbegränsningar. Deras interna funktioner omfattar design, utveckling, tillverkning och testning och kan bistå med lång erfarenhet av elektrisk och mekanisk design, EMI/RFI/EMP-undertryckningstekniker, mikrovågsöverföring, högspänningsapplikationer och svåra miljöer.
 
Företaget är ISO 9001:2000/AS9199 certifierat.
 
Har du några frågor om våra produkter från Sabritec?Tveka inte att kontakta oss, vi kan svara på det mesta.
 
 

Dotterbolag till: www.smithsinterconnect.com