KST Lighting

Ledande inom LED-belysningssystem

 
Sedan 1982 har KST Lighting varit en ledande tillverkare och designer av elektronisk utrustning och belysningsutrustning för tåg, höghastighetståg, tunnelbanor, spårvagnar och bussar. Sortimentet inkluderar elektroniska omvandlare och inverterare, LED-komponenter och kompletta LED-belysningssystem med högsta produktinnovation.
 
Företagets egna ingenjörer har en lång erfarenhet av att studera, designa, simulera, utveckla och tillverka alla sorters belysningskrav. All produkttillverkning sker i företagets egna fabriker i Europa och både design och tillverkning kontrolleras noga av flera interna och externa tester i oberoende laboratorier. Företaget är kända för att erbjuda elektronisk utrustning av absolut högsta kvalitet och tillförlitlighet.

  • Ledande inom LED-belysningssystem
  • Snabba, prisvärda och kompletta belysningslösningar
  • All produkttillverkning sker i egna fabriker i Europa

Komplett & prisvärt belysningssystem av högsta kvalitet

 
Den elektroniska belysningsavdelningen tillhandahåller utformning och tillverkning av ett komplett belysningssystem så som läslampor, belysning av passagerarutrymmen, bagageställningar, västkablar, toaletter, landgångar och nödlägen etc. Produkterna från KST Lighting uppfyller de flesta internationella och nationella normer, så som IEC, EN, UIC. NF F, SNCF, SNCB, DB, STIB etc. Företaget har en stark drivkraft i att ständigt förbättra sina produkter och har en hög kapacitet för att tillmötesgå kundens förväntningar, med snabb leverans och service.
 
Med den senaste tekniken på marknaden och effektiva upphandlingskapacitet, strävar KST Lighting efter att kunna erbjuda den bästa och prisvärda lösningen och de kan snabbt anpassa belysning och drivelektronik till ert behov. Kontakta SATCO för mer information!