Florida RF Labs

Marknadsledande inom kabelmonteringar och signalfördelning

 
Florida RF Labs, dotterbolag till Smiths Interconnect, är internationellt ledande inom utveckling och tillverkning av högkvalitativa och högpresterande kabelmonteringar och tunnfilms- och mikrovågsresistenta, signalfördelande produkter. Dessa kan vara RF-motstånd, Hybrix® 3db hybrid- och riktningskopplare, RF/MW-kabelaggregat, temperaturdetektoravkänningsavslutningar och hybridspecialiteter, dämpare och avslutningar, samt koaxialkablar. Deras produkter används bland annat i medicinsk och militär utrustning, test och mätning, radio, rymd-, kommersiella, sändnings- och sändningsmedicinska tillämpningar.
 
Florida RF Labs erbjuder kort sagt komponenter med högpresterande funktioner och applikationsspecifika premiumkopplingar med hög hållbarhet för tuffa miljöer.
 

Varför Florida RF Labs? 

 
  • Högkvalitativa och högpresterande produkter
  • Moderbolaget har mer än 170 års erfarenhet
  • Applikationsspecifika premiumkopplingar med hög hållbarhet
 

Smiths Interconnect – 170 års erfarenhet av elektroniska komponenter 

 
Moderbolaget till Florida RF Labs, Smiths Interconnect, har mer än 170 års erfarenhet av att tillverka tekniskt differentierade elektroniska komponenter, delsystem och radiofrekvens- och mikrovågsprodukter. Företaget är idag en av de främsta tillverkarna på marknaden.
 
Har du några frågor om våra produkter från Florida RF Labs? Tveka inte att kontakta oss, vi kan svara på det mesta.


Dotterbolag till: www.smithsinterconnect.com