supercoolsupercool
supercool
Kyla i sommar
Kylflänsar och Peltierkylare

Världsledande tillverkare av termoelektronik


Laird Thermal System har en av branschens mest omfattande portfolios. Företaget tillverkar några av världens mest pålitliga och omfattande termoelektriska moduler, termoelektriska enheter, temperaturkontroller och kylande system för vätskor. Laird är den främsta leverantören av termiska hanteringslösningar för kritiska applikationer inom telekom, medicinska, analytiska, industriella och transport- och konsumentmarknader. Företagets starka applikationskompetens i kombination med oöverträffad support av termisk ledning resulterar i optimerade designlösningar. Lairds design- och produktionslösningar maximerar sina kunders produktivitet, förkortar produktionscykeln och levererar lösningar av svåröverträffad kvalitet.


Varför Laird?

  • Världsledande och pålitlig termoelektronik
  • Optimerade hanteringslösningar för kritiska applikationer
  • Innovativa designlösningar

Optimerad prestanda i mindre formfaktorer


Med det nya Thermal Wizard, ett avancerat, webbaserat termiskt val- och beräkningsverktyg, är Laird Thermal Systems det bästa valet för termiska produkter och system. Lard är även den främsta leverantören av termiska hanteringslösningar för många tillverkare av laser, analytisk, instrumentering, medicinsk bildvetenskap, klinisk diagnostik och telekomutrustning.
 
Laird levererar optimerade konstruktioner med mycket tillförlitlig prestanda i mindre formfaktorer som väger mindre och som kräver mindre kraft.
 
Har du några frågor om våra produkter från Laird? Tveka inte att ställa dem till oss, vi kan svara på det mesta.

Aktiv kylning                  


Termoelektriska kylaggregat (TEA)
Termoelektriska peltiermoduler (TEM)
Temperatur kontroller (TCA)
Vätskebaserade kompressor system (LCS)
Tillverkas i enlighet med ISO9001:2008 & ISO 14001