Satte standarden för koaxialkontakter med push-on-anslutningar

 
I över 50 år har Corning Gilbert utvecklat en ledande design av högpresterande koaxiella kontakter för bredband, telekommunikations- och mikrovågssystem. Corning Gilbert var banbrytande inom GPO®-, GPPO®-, G3PO™-, G4PO®-, SGMS™- och GMS®- anslutningar och satte standarden för koaxiala push-on-anslutningar. Företagets system utvecklades ursprungligen för krävande, militära applikationer och kan idag ses i satellit-, trådlösa-, test- och mätnings- och telekommunikationsapplikationer.

Varför Corning Gilbert?

  • Högpresterande koaxial kontakter
  • Världsledande varumärke inom RF-anslutningar
  • Högsta design- och kvalitetsupplevelse
  • Blind-matning med "bullit" som tar upp rörelser i X och Y-led

Världsledande inom RF-anslutningar

 
Idag är Corning Gilbert världsledande inom RF-anslutningar och strävar efter att i varje ny produkt utveckla ny teknik med förbättrad RF-system-prestanda, tillförlitlighet och effektivitet. Deras produkter används i en rad olika applikationer, i allt ifrån bredbandkommunikationssystem till telekommunikation, försvarssystem, test och mätning. Deras designkompetens kompletteras av den höga kvaliteten och företagets hängivenhet till sina kunder.
 
Med Corning Gilbert får du anslutningslösningar som du kan lita på.
 
Har du några frågor om våra produkter från Corning Gilbert? Tveka inte att ställa dem till oss, vi kan svara på det mesta.

Specifikationer /serier:

  • SMP
  • ​​​​​​​GPO®-, GPPO®-, G3PO™-, G4PO®