EuroquartzEuroquartz
euroquartz

Euroquartz

Euroquartz är en brittisk-baserad tillverkare och leverantör av högt tillförlitliga kvartskristaller, oscillatorer, filter och frekvensrelaterade produkter till elektronikindustrin världen över, så som för försvarsrelaterade applikationer och flyg- och rymdsatellitsapplikationer. Företaget designar och tillverkar ett omfattande utbud av frekvensrelaterade och specialbyggda komponenter till kundernas exakta krav, på korta leveranstider.

 

Euroquartz

 
  • Omfattande utbud av högkvalitativa, kundanpassade komponenter för frekvensstyrning
  • Produktkvalitet och kundnöjdhet är kärnan i företaget
  • Mer än 60 års erfarenhet och idag en av de största leverantörerna i branschen
 

Frekvensprodukter med högsta tillförlitlighet

 
Euroquartz har en oslagbar erfarenhet av tillverkning av frekvensprodukter som sträcker sig mer än 60 år tillbaka. Med en stark teknikgrupp med erfarenhet av design och tillverkning av kvartskristall och elektroniska filterkomponenter, gör de mycket tillförlitliga produkter med högsta kvalitet.
 
För nya teknikapplikationer och större produktuppdateringar, har Euroquartz-kunden fördelen och säkerheten av tillgången till erfarna designers och produktionsingenjörer som både känner till och kan hjälpa till med frekvensstyrningens produktsortiment, design, produktion och logistik.
 

Hög produktkvalitet och kundnöjdhet

 
Produktkvalitet och kundnöjdhet är kärnan i Euroquartz verksamhet. För att säkerställa att dessa viktiga aspekter upprätthålls, driver företaget ett komplett ISO9001-kvalitetssystem. Euroquartz har även haft en konsekvent tillväxt av affärsverksamheten under lång tid. Kombinerat med fördjupad teknisk expertis, tillverkning på plats, ett brett, uppdaterat produktsortiment och lyhördhet för marknadens behov, är de en effektiv och framgångsrik leverantör av innovativa, högkvalitativa komponenter och designlösningar för frekvensstyrning.
 
Kontakta gärna oss på SATCO för mer information.