Med rötter från 1983 strävar privatägda och globala Conesys efter att vara en leverantör i världsklass av elektroniska kontaktprodukter med hjälp av sin ledande teknik och kundnöjdhet.

ISO-certifierad leverantör av kvalitetsprodukter

 
Conesys tillverkar kvalitetsprodukter och kostnadseffektivitet och uppfyller ett komplett spektrum av krav från standardapplikationer till kundanpassade lösningar. Conesys är en ISO 9001 och AS9100-certifierad vertikal integrerad leverantör av miljö- och brandväggsklassade, cirkulära och rektangulära anslutningar. Dessa inkluderas av filter och övergående skyddskontakter, mil spec-cirkulära anslutningar, fiberoptiska terminaler, koppar- och fiberkopplingssystem, specialkabel-enheter och applikationsspecifika kontakter.

Anslutningar i alla typer av applikationer

 
Conesys kontakter används ofta i alla typer av applikationer, som spänner över marknader som militär, rymd, kommersiell luftfart, affärsflyg, flygmotorer, marina applikationer, tung utrustning, transport, järnvägstransport, geofysik, maskinautomation, rörelsekontroll, medicinsk utrustning och allmän industri- och telekommunikation.
 
Conesys tillverkningsprocess har alltid fokus på kontinuerlig förbättring genom att förebygga defekter och minska variationer och avfall.
 

Varför Conesys?


  • Kontaktdon i världsklass
  • ISO-certifierade
  • Ledande teknik och kundnöjdhet
  
”Vi är engagerade i kundnöjdhet genom att uppfylla kvalitets- och leveranskrav, samtidigt som vi kontinuerligt mäter och förbättrar våra processer.”
 - Conesys kvalitetspolicy 
 
Har du några frågor om Conesys produkter? Tveka inte att ställa dem till oss, vi kan svara på det mesta.
​​​​​​​

Specifikationer / serier:

Mil-DTL-38999
Ny plätering godkänd Class Z, Black Zink Nickel