​​​​​​​Störst i världen på anpassade kontakter inom luftfart


 
Med över 60 års erfarenhet inom Mil/Aero-anslutningsindustrin, har Air Electro utvecklats till att bli en branschledare inom design och tillverkning av anpassade kontakter och anslutningar inom civil luftfarts, militär-, flyg-, försvars-, industri- och luftfartygs-marknaden, samt sofistikerad underhållningselektronik under själva flygningen. Air Electro samarbetar och tillhandahåller kontakter och komponenter för företag som General Electric, United Technologies, Honeywell, Thales och Panasonic.
 
Idag erbjuder företaget kompletta tillverkningsmöjligheter för anpassade kontakter och anslutningar och är specialister på tillverkning av tryckta kretskontakter. Air Electros expertis inom cylindriska och rektangulära kontakter gör dem till det självklara valet för anpassade applikationer världen över.
 
Air Electro jobbar aktivt med miljöfrågor och letar ständigt efter sätt att eliminera användningen av kadmium, en tung och giftig metall, i sin elektronik. Företaget experimenterar idag med användbara ersättare.

Varför Air Electro?


  • 60 års erfarenhet av anslutningsindustrin
  • Marknadsledande i sitt segment
  • ISO 9002-certifierat


Säljer 20 miljoner kontakter varje år

 
Air Electros laboratorium för kvalitetsbedömning och tekniska avdelning använder den senaste tekniken, utrustningen, analysverktygen och datorstödd designprogramvara, för att kunna leverera teknik av riktigt hög kvalitet och prestanda. Air Electro är den största lagerförsäljaren av Carlisle Tri-Star-kontakter i världen och säljer över 20 000 000 kontakter årligen.
 
Företaget är ISO 9002-certifierat, vilket innebär att de konsekvent tillhandahåller kvalitetsprodukter, kundservice och teknisk support.
 
Har du några frågor om våra produkter från Air Electro? Tveka inte att kontakta oss, vi kan svara på det mesta.